Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

İYİ Parti'den Milletvekili Demirbağ'a Tepki

İYİ Parti İl başkanlığından yapılan açıklamada, "AK Parti Milletvekili Sayın Zülfü Demirbağ’ın yaptığı açıklamaları mesnetsiz,saygısız ve Elazığ halkına hakaret olarak nitelendiriyoruz.

Elazığ halkının kanı Milliyetçilik, Atatürkçülük,Cumhuriyetçilik Kanıdır.Kanı bozuk dediği onurlu ve haysiyetli Elazığ halkı ona gereken cevabı verecektir.

Sayın vekil  'kanı bozuk' diye nitelendirdiği insanlardan oy alarak vekil olmuştur. Kendisine oy veren kitleye ve bu şehrin Aziz insanlarına söylediği cümleler kabul edilemez.

Bu şehir vatansever nice evlatları bağrından çıkarmış,ve Devletimiz önemli görevlere bu şehrin yüce gönüllü , yürekli ve mert insanlarını getirmiştir.

Biz İYİ Parti yönetimi olarak, Memleketimizin ve halkımızın sorunlarının takipçisi olup, bu şehrin güzel yürekli insanlarının  derdine ortak olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın." denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol