Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Jandarma Dedektiflerinden nefes kesen operasyon

Elazığ Gözebaşı köyünde ikamet eden M.S.K. isimli şahsın ahırında meydana gelen 7 adet Simental cinsi ineğinin çalınması olayı ile ilgili olarak olay İl Jandarma komutanlığına ihbarda bulunulmuştur.

Olayın öğrenilmesi üzerine İl Jandarma komutanlığınca olay yerine Jandarma dedektifleri (JASAT ) ,olay yeri inceleme timi ve yol kontrol noktaları bilgilendirilmiştir.

Jandarma Dedektifleri ( JASAT) tarafından yapılan araştırma sonucunda olayı Urfa Siverek nüfusuna kayıtlı ve halen orada ikamet etmekte olan V.K. (1963 D.lu), M.K. (1986 D.lu), A.G. (1990 D.lu) ile A.G. (1985) (toplam da 4 kişi) isimli şahısların 63 AAV 357 plakalı kamyon ve 63 AAS 505 plakalı otomobil ile gerçekleştirmiş oldukları tespit edilmiştir.

Şüphelilerin yakalanması ve çalınan hayvanların sahinine teslim edilmesi amacıyla JASAT ekipleri Şanlıurfa Siverek ilçesine operasyon düzenleyerek bahse konu şüpheliler ve olayda kullandıkları araçlar yakalanmıştır.

4 şüpheli ve çaldıkları hayvanlar Elazığ iline getirilmiş hayvanlar sahibine teslim edilmiştir.4 şüpheli ise adliyeye sevk edilmiştir.

Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol