Öne Çıkanlar PERİLER EVİNDE KAYBETTİ MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Jandarmadan Bölgesel Özel Denetim-10 Uygulaması

Uygulamada ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan Covid 19’la mücadele kapsamında ulaşıma yönelik alınan tedbirlerin kaldırılması/hafifletilmesi, turizm sezonunun başlaması, tarımsal üretim ve mevsimlik işçi hareketliliği nedeniyle trafik kazaları ve kazalardan kaynaklı ölü, yaralı sayılarının en alt düzeye indirilmesi alkol radar hız ve emniyet kemeri için sürücülere uyarılarda bulunuldu.

Bu kapsamda Elazığ il jandarma komutanlığı sorumluluk bölgesinde kazaların önlenmesi ve kemer uygulamasını sürücülere daha sık kazandırmak için 22-23-24 Ağustos 2020 tarihlerinde 53 denetim noktasında 11 jandarma trf. timi 23 personel, 42 asayiş timi 136 personel toplam 187 personel ile denetim yapıldı.

Uygulamada araçtaki herkesin kemer takması gerektiğini, arka koltukta oturan yolcuların da en az önde oturan sürücü ve yolcu kadar kaza anında risk taşıdığını vurgulayan ekipler,  emniyet kemeri takma konusunda duyarlılık gösterenlere de teşekkür etti.

Denetimlerde jandarma asayiş ekipleri aynı zamanda yolcu ve sürücülerin alkol ve GBT sorgusunu yaparak, güvenlik soruşturması gerçekleştirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol