Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

Kent Köy Projesinin Büyük Kısmı Tamamlandı

Elazığ Belediyesi’nin, çocukların doğal yaşamı tanıması, köy hayatını daha yakından bilmesi ve kültürünü özümsemesi amacıyla hayata geçirdiği “Kent-Köy Projesi” inşaatı, Çaydaçıra Mahallesi TOKİ 1. Etap Konutları arkasında hızla yükselmeye devam ediyor.

EYLÜL AYI SONUNDA HİZMETE HAZIR

Şehrin yoğun ve gürültülü yaşam koşulları arasına sıkışmış çocukları organik tarım ve köy ürünleri ile daha yakından tanıştırmak amacıyla hayata geçirilecek projenin Eylül ayı sonuna kadar tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor. 45.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve tarih temalı Osmanlı, Selçuklu, Orhun ve Cumhuriyet giriş kapılarının yer aldığı proje tamamlandıktan sonra içerisinde çocuk eğitim ve aktivite noktaları, meyve bahçeleri, köy çeşmesi, yel değirmeni, su değirmeni, köy kahvesi, organik ürün marketi, çiftlik alanı, kondisyon alanı, bisiklet parkuru, yürüyüş alanları mescit ve otopark yer alacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol