Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Kızılay Mahallesi sakinleri, il protokolü ile bir araya geldi.

Kızılay Merkez Camii bahçesinde gerçekleşen halk buluşmasına Vali Erkaya Yırık, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, kamu kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.Toplantı da il protokolü sorun ve taleplerini dinlerken, ilgili kurum müdürleri de isteklerle ilgili notlar aldı.Aynı zamanda mahallede yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler aktarıldı.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Kızılay Mahallesi’nde yapmış olduğu açıklamada:

“Geldiğim günden itibaren gerek hemşehrilerimiz, gerekse mahalle muhtarlarımız hayırlı olsun ziyaretiyle ilgilerini alakalarını gösterdiler.

Bizde bu süreçte mahalle muhtarlarımıza sadece muhtarlığı ziyaret etme düşüncesiyle değil, oradaki yaşayan insanlarımızın da katıldığı böylesi bir toplantıyı yapmak süretiyle onlara teşekkür ederiz ziyaretleri yapıyoruz.

Gümüşkavak, Sanayi ve Aksaray ziyaretleriyle devam eden mahalle buluşmalarımız bugün de sizlerle birlikteyiz.

Bu toplantının amacı şu sizlerin süreç içerisinde varsa sıkıntılarınız, talepleriniz,  bizlere söylemek istediğiniz Elazığ Valisi olarak bana, Sayın Milletvekillerimize, sayın müdürlerimize, arkadaşlarımıza, ilgililere ulaştırmak istediğiniz hususlar var ise onları sizler ile buluşturarak meramınızı doğrudan anlatma fırsatı oluşturmuş olduk.

Ben bu süreçte katılan arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum.

Valiliğimizin yapmış olduğu bir çalışma bu onu söylemek isterim.

Bu süreç yine devam edecek bu şekilde.

Gayemiz sizlerin hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi bunu istiyoruz, bunu arzuluyoruz.

Çünkü bizim insanımız hizmete layık ve müstehak güzel insanlar onun için sizlerle beraberiz.

Ben tekraren teşekkür ediyorum katılımcılarımıza bizlerle beraber milletvekillerimiz var , belediye başkanımız var, emniyet müdürümüz var, kurum amirlerimiz var sizlerin bizlere iletmek istediğiniz herşeyi iletebilirsiniz.” Diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol