Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Kovancılar’da Yöresel Ürün Çarşısı Kuruluyor

Başkan Akpınar çalışmaları incelemenin ardından açıklamalarda bulundu.

AKPINAR: İNŞAAT ÇALIŞMALARINI BİTİP HİZMETE SUNACAĞIZ

Başkan Hacı Akpınar, “Bugün köyümüzde D-300 karayolu üzerinde bulunan 158 bin m2 üzerine inşa edeceğimiz mesire alanında yöresel ürün çarşımızın temelini attık memleketimize hayırlı olsun. Yöresel ürün çarşımız 440m2 oturma alanı toplamda 880 m2 olan inşaatımız 15 ayrı bölümden oluşmaktadır. İçerinde iş yerleri, sosyal donatılar bay bayan mescitleri ile inşaat çalışmalarını bitip hizmete sunacağız” dedi.

AKPINAR: GÜZEL BİR ORTAM HALİNE GELMİŞ OLACAK

Mesire alanının bölgeye ve ilçeye hizmet vereceğini belirten Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, “Mesire alanımız yöresel ürün çarşısı, restoran, kamelyalar kır düğün salonu, yürüyüş alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatılar ile vatandaşlarımızın dinlenecekleri güzel bir ortam haline gelmiş olacak. Yöresel Ürün çarşımızın ilçemize kazandırılmasında emek ve gayretlerinden dolayı Sayın Bakanımıza, Sayın Milletvekillerimize, Sayın İl Başkanımıza, DAP İdaresi Başkanlığımıza, İlçe Dinamiklerimize ve personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol