Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Kritik Toplantı Cuma Günü...

Uzun süredir beklenen ama çeşitli nedenlerde dolayı ertelenen toplantı son olarak Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın koronavirüs testi pozitif çıkmasıyla nedeniyle ertelenmişti. Spor servisimizin aldığı bilgiye göre kritik toplantı 4 Eylül Cuma günü gerçekleştirilecek. Toplantıya Elazığ Valisi, Belediye Başkanı, Elazığ milletvekillerinin ve Oda Başkanlarının katılması bekleniyor. Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’ün de toplantıya iştirak ederek yeni sezon öncesinde Elazığspor’un durumunu katılımcılara bir sunum halinde aktaracak.

ÇÖZÜM ÜRETİLECEK Mİ?

2020-2021 sezonu çalışmalarına başlayan ama transfer tahtası, kulüp lisansı sorunu ve belirsizliklerin devam ettiği Elazığspor:’da yapılacak olan toplantı büyük önem taşıyor. Elazığspor kulüp başkanı Selçuk Öztürk geçtiğimiz günlerde toplantının önemi ile ilgili yaptığı açıklama’da “Biz bu yıl sıkıntıları aşıp lige arzu ettiğimiz transferleri yaparak girmek istiyoruz. Bu şehir geçen yıl mutsuzlukları çok yaşadı. Bu yıl transfer tahtasını açmak, takımımızın ihtiyacı olan mevkilere gerekli transferleri yapıp, lige ceza puanı almadan başlamak istiyoruz. Geçen yıl mutsuzlukları yaşayan şehrimiz insanlarını ve taraftarlarımızı mutlu edecek neticeleri almanın mücadelesini vermek istiyoruz. Bunun içinde bu toplantıyı erken bir tarihte gerçekleştirmek ve önümüzü görmek istiyoruz.” İfadelerini kullanmıştı.

TARAFTAR UMUTSUZ…

Toplantının çeşitli nedenlerden dolayı ertelenmesi taraftarları umutsuzluğa sevk etti. Transfer yasağının kaldırılamaması durumunda mevcut kadroyla ligin en zayıf halkası olacaklarını söyleyen Bordo Beyazlı Taraftarlar, takımlarını küme düşmenin en büyük adayı olarak görüyorlar. Kulüp lisansının henüz alınamaması, FİFA’dan ve TFF’den gelebilecek olası cezalarında büyük yıkıma sebep olacağını düşünen taraftarlar, yönetim ve şehrin ileri gelenlerinden artık ciddi adımlar atılmasını bekliyorlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol