Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Bu haber kez okundu.

Meydan ve Otopark Projesinin İhale Tarihi Belli Oldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın girişimleri sonucunda Elazığ Belediyesi’ne devredilen Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) eski binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Yıkımın ardından meydanda çevre düzenlemesi ve iki katlı, 235 araç kapasiteli yeraltı otoparkı yapılacak.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projelerinden biri olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi için ihale yapılacak. 

İhale tarihi ve şartnamesi belli oldu.

Alınan bilgiye göre, Projenin ihalesi 28 Ağustos 2020 tarihinde saat: 14:00'da Elazığ Belediyesi Fırat Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek.

Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecek. İhalede, işin tamamı için teklif verilecek.

İhaleyi kazanan firma sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde işe başlayacak.

Yer tesliminden itibaren işin süresinin 400 (dört yüz) takvim günü olduğu açıklandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol