Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Milletvekili Demirbağ Ziyaretlerini Sürdürüyor

Milletvekili Demirbağ ziyaretleri kapsamında Baskil ilçesinde esnaf ve vatandaşların yanı sıra köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

DEMİRBAĞ’A KALABALIK BİR HEYET EŞLİK ETTİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’a Baskil ilçesinde Baskil Kaymakamı Sami Yılmaz, İl Genel Meclisi Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, İl Özel İdaresi Sekreter Yardımcısı Murat Okubay, Afat İl Müdürü Osman Pıhtılı, TEİAŞ Bölge Müdürü Ahmet Sanaç ve İl Genel Meclis üyeleri de eşlik etti.

İLK DURAK AŞAĞI KULUŞAĞI KÖYÜ

Milletvekili Demirbağ Baskil ilçesindeki temaslarının ardından Aşağı Kuluşağı Köyü’nde Zeve bölgesi köylerinin muhtarları ile bir araya geldi.

Ziyaretle alakalı bir değerlendirme yapan Milletvekili Demirbağ; “Burada verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini” ifade ederek şöyle konuştu: "Gezimizin ilk durağı Zeve köyü. Zeve bölgesindeki muhtarlarımızla bir araya geldik.

Oldukça geniş katılımlı, verimli bir toplantı oldu. Toplantının başında da ifade etmiştim.

Beraberimizde kaymakam bey, il genel meclis başkanımız, özel idare genel sekreter yardımcımız, AFAD müdürümüz arkadaşlarla hep beraber geldik buraya.

Tabi Bekir Bey’de bölge insanı olarak burada, aramızda. Bütün muhtarlarımızla çok güzel bir toplantı oldu.

Onlarla gerek köylerle ilgili gerek bölge ile ilgili sorunları dile getirdiler.

Onlarla ilgili arkadaşlarımızla birlikte not aldık. Kaymakam Bey’de sağ olsun. İnşallah el birliği ile imkan ölçüsünde bunları çözmeye gayret edeceğiz." diye konuştu.

İKİNCİ DURAK SAHİL YÖRESİ

Milletvekili Demirbağ ve beraberindeki heyet Zeve bölgesinin ardından Baskil Sahil yöresine geçerek burada muhtarlarla bir araya geldi.

Kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakalarından dolayı yöre halkına teşekkür eden Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Allah kendilerinden razı olsun.

Çoğu da bizim geçmişte dostluğumuz olan, birlikte çalıştığımız insanlar” diyerek sözlerine şöyle devam etti:

 “Geçmişte buralarda kontrolörlük yaptık, burada sahil sulamalarında, diğer köylerde çalışmalarımız oldu.

Hepsi dostluğumuz olan insanlar.

Allah hepsinden razı olsun. Kendilerini dinledik.

Gerek depremle ilgili AFAD Müdürümüzü bilgilendirdik, gerekse özel idare ve diğer birimlerle ilgili elektrik olsun, farklı konularda taleplerini ve sıkıntılarını ilettiler.

Bürokrat arkadaşlarımızla görüştük.

Yardımcı olmaya gayret ediyoruz.

Oldukça da verimli geçiyor toplantılar. Ben iki bölgede de Baskil ve halkına, muhtarlarına teşekkürlerimi arz ediyorum.

Allah hepsinden razı olsun." dedi.

AĞIN VE KEBAN’I ZİYARET EDECEĞİZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, hemşehrileriyle buluşmaya devam edecek.

“Pazartesi günü Ağın ve Keban’a uğrayacaklarını söyleyen Demirbağ, “15 gün sonra tekrar gelip uğrayamadığımız yerleri de ziyaret edeceğiz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol