Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Milletvekili Demirbağ, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ziyaretlerinde değerlendirmelerde bulunan Demirbağ, Elazığ’da son günlerde vaka sayısında artış yaşandığına dikkat çekerek, vatandaşları tedbirlere uymaları konusunda uyardı.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın ziyaretlerinin ilk durağı Arıcak İlçesi oldu.
Arıcak Kaymakamı olarak göreve yeni başlayan Muammer Sarıdoğan ile bir araya gelen Demirbağ, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Zülfü Demirbağ, pandemi nedeniyle ziyaretlerine mecburen ara verdiklerini anımsatarak, yine de tabandan kopmadıklarını söyledi. Demirbağ, ziyaretlerin devam edeceğini kaydetti.


Arıcak ilçesinden sonra Arıcak’ın Erimli beldesine geçen Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve beraberindekiler belediye başkanı Cihan Yılmaz’ı ziyaret etti.

Daha sonra Alacakaya ilçesine geçen Demirbağ ve beraberindekiler esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.
Daha sonra Maden ilçesine geçen Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, kaymakamlık görevine başlayan Muhamed Çetin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.


Ziyaretleri sonrasında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’da son günlerde vaka sayısında artış olduğuna dikkat çekti. Demirbağ, vatandaşları tedbir konusunda uyardı.


DEMİRBAĞ: BUGÜNLERDE 100 İLE 150 VAKAYI BULDU Milletvekili Zülfü Demirbağ, " ilimizde de maalesef kabul etmek lazım bir ay, iki ay öncesine göre vaka sayılarında ciddi anlamda artış var.

Bugünlerde 100 ile 150 vakayı buldu ilçelerle beraber belki de daha fazla. O bakımdan daha çok dikkat etmemiz lazım. Hiç ummadığımız insanlar korona virüs oluyor.

Bunu ciddiye alır ve umursarsak daha hafif atlatırız ve tedavisi mümkün olur.

Az hasarla atlatmış oluruz.

Bu bakımdan dikkat etmek lazım.

Maske artık takalım ve el hijyen su olmadığı yerde kolonya ve mümkün olduğumuz müddetçe bir birimizin içine girmeden taziyelerde düğünlerde çok çok daha dikkatli olmalıyız.

Bizde gezilerimize dikkatli bir şekilde devam edeceğiz. Kaymakamımıza da hayırlı olsun diyorum hayırlı vazifeler yapmasını diliyorum” dedi.
Maden Kaymakamı Muhammed Çetin de, ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Zülfü Demirbağ’a teşekkür etti.

ÇETİN: RABBİM HAYIRLI GÜZEL GÖREVLER VE İŞLER YAPMAYI NASİP EDER

Maden Kaymakamı Muhammed Çetin, “ İnşallah Rabbim hayırlı güzel görevler ve işler yapmayı nasip eder.

Sayın vekilimize de hem madene hem bizlere olan nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye kaydetti.



 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol