Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Milletvekili Sermin Balık’tan Mevlid Kandili Mesajı

Milletvekili Balık, mesajında, "Alemlerin Efendisi Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) dünyamızı şereflendirmesinin 1449’uncu yıl dönümünde bir Mevlid Kandiline daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İki cihan güneşi Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in doğumu alemlere rahmet, tüm insanlığa huzur ve saadet getirmiştir.

O’nun doğumu ile kalplerimiz münevver olmuş, onun gelişiyle yitirilen insani duygular yeniden kazanılmıştır. Peygamber Efendimizin ahlakı, erdemi, sabrı ve yaşayış tarzı, hayatımız boyunca bizlere örnek teşkil etmelidir.

Mevlid Kandili, tüm canlılar için O’nun bizlere verdiği öğütleri, hadisleri layıkıyla anlamayı ve hatırlanmasını sağlamaktadır.  

Dünyanın birçok yerinde acıların, gözyaşı ve zulmün yaşandığı günümüzde Peygamberimizin merhamet etmeye ve hoşgörü göstermeye yönelik insanlığa sunduğu barış, kardeşlik ve adaleti anlatan hadislerinden yararlanarak hayatımızı ona göre şekillendirmemiz gerekmektedir.

  O, Allaha giden yolda rehberimiz, salat ve selamlarımızla manevi ikliminden soluklandığımız sevgililer sevgilisidir.

Yüce Allah (C.C) Kur'an-ı Kerim’de şöyle buyurmuştur: 'Andolsun, size kendi içinizden öyle bir peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya düşmeniz ona çok ağır gelir.

O size çok düşkün, Mü'minlere karşı da çok şefkatli ve merhametlidir.'

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, cennet vatanımızda huzur ve mutluluk içinde birlik ve beraberliğimizin devamına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol