Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Müftü Aydın, Cami Ziyaretlerini Sürdürüyor

İlçe ve köy gezilerinin yanısıra merkezde bulunan cami ve Kur’an kurslarını da yerinde ziyaret ederek görevlilerle tanışan ve faaliyetleri denetleyen Müftü Aydın, bu çerçevede hafta sonu Yurtbaşı Merkez Camii, Akçakiraz Efendizade Camii ve Sivrice Uslu Köyü ile Kösebayır Köyü camilerinde incelemelerde bulundu.

Müftü Aydın’ın gezisine Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Abdullah Turgut eşlik etti.

Yurtbaşı Merkez Camii Müezzin Kayyımı Abdullah Bayar’dan bilgiler alan Müftü Aydın daha sonra cami müştemilatında bulunan semt kütüphanesini gezdi.

Cami bahçesi ile birlikte kütüphaneyi çok beğendiğini ifade eden Müftü Aydın, 2 yıl önce faaliyete başlayan ve belde gençliğine önemli bir hizmet veren kütüphanenin her türlü faaliyet için güzel bir altyapıya sahip olduğunu söyledi.

Açıldığından bu yana birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Yurtbaşı Camii’nin semt kütüphanesi ile birlikte sosyal ve kültürel hayata katkı sağladığına işaret eden Müftü Aydın burada görev yapan görevlilere teşekkür etti.

Müftü Aydın daha sonra Sivrice’ye bağlı Uslu Köyü ve Kösebayır Köyü camilerini ziyaret etti. 24 Ocak depremi sonrası camilerin durumları hakkında bilgiler alan Müftü Aydın vatandaşlarla görüşerek hal ve hatırlarını sordu.

Müftü Aydın son olarak Akçakiraz Efendizade Camii’ne giderek haftasonu gezisini tamamladı.

Gittiği tüm camilerde başta koronavirüse karşı alınan tedbirleri inceleyen Müftü Aydın, mesafe kuralına uygun olarak ayarlanan saf düzeni ve hijyen kuralı gereği alınan tedbirlerin çok önemli olduğunu işaret etti.

Tüm camilerde uygulanan bu tedbirler sayesinde cemaatin gönül rahatlığı ile ibadetlerini yerine getirebileceklerini vurgu yapan Müftü Aydın camilerde görev yapan imam ve müezzinlere başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol