Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

OKULLARDA TÜM TEDBİRLER ALINDI

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'da yüz yüze eğitim verecek okullarda  pandemiyle ilgili tüm hijyen koşullarının sağlandığını, temizlik konusunda tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Vali Yırık, yaptığı açıklamada, okul idareleri, öğretmenler ve velilerin azami hassasiyetiyle  pandemi sürecinin üstesinden el birliğiyle gelineceğini belirterek şu ifadelere yer verdi: "İlimiz genelinde hizmet veren 518 Eğitim kurumundan;  187 ilk okulumuzda 8.765 birinci sınıf öğrencisi ile 85 ana okulumuzda 5.000 ana okulu öğrencisi olmak üzere toplam 272 okulumuzda 13.765 öğrencimiz bugün itibariyle yüzyüze eğitime başlamıştır. Yüzyüze eğitim verecek olan okullarımızda öğrencilerimizin sağlığı için pandemiyle ilgili tüm hijyen koşulları sağlanmış olup, temizlik konusunda tüm tedbirler alınmıştır.  

Çocuklarımızı geleceğe daha sağlıklı bir şekilde hazırlamak ve daha sağlıklı bir eğitim süreci sağlamak amacıyla okullarımıza ateş ölcer cihazı, temizlik ve dezanfektan malzemeleri ile  öğrencilerimize yetecek kadar maske temini yapılmıştır. Pandemi ile ilgili gerek öğretmenlerimize gerekse  servis şoförlerine gerekli tüm eğitimler verilmiştir. Okul idarelerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin azami hassasiyetiyle  birlikte pandemi sürecinin üstesinden el birliğiyle geleceğiz.  2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılının başta İlimiz olmak üzere tüm ülkemize hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı diliyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol