Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA

Bu haber kez okundu.

Ölüme Terk Edilen Yavru Köpeklere Belediye Sahip Çıktı

Ağın ilçesinde hükümet konağı arkasında plastik bir kasa içerisinde yavru köpeklerin olduğunu gören belediye çalışanı, durumu Belediye Başkanı Ali Uslu'ya bildirdi.

Olay yerine giden Başkan Uslu, 10 yavru köpeğin aç ve susuz bir şekilde ölüme terk edildiğini gördü. Yavru köpeklerin beslenmesi için talimat veren Başkan Uslu, köpeklerin annesinin bulunup yavruları ile buluşturulması için  duyuru yaptırdı.

Yavru köpeklerinin bu şekilde yaşamasının çok güç olduğunu ifade eden başkan Uslu, "Plastik kasaya 10 tane gözleri açılmamış köpek yavrusunu bırakıp giden kişilerin nasıl bir vicdana sahip olduğunu anlamak mümkün değil.

Yavru köpeklerin bu durumda yaşama şansı çok güç. Hayvanlar şuanda belediyemizde annelerinin de belediyeye getirilmesi gerekiyor. Konuyu bilen duyarlı vatandaşlarımız bize ulaşırsa bizde belediye olarak üzerimize düşeni yapalım.

Konu ile alakalı Belediyemiz hoparlörün den halkımıza bilgilendirme yaptık .Lütfen yardımcı olalım" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol