Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Öztürk: “Bayram sonrası çalışmalarımız ivme kazanacak”

Ailemden bu süre içinde uzak kaldım. İdrak edeceğimiz Ramazan Bayramı öncesi Ankara’ya geldim. Bayramın ardından tekrar Elazığ’a dönecek ve çalışmalarımıza hız kazandıracağız.” Dedi

Elazığspor’un mevcut sıkıntılarını azaltarak yeni sezona hazırlanmasına zemin hazırlamanın çabasını gösterdiklerini belirten Selçuk Öztürk “ Biz bunun için elimizde ki imkânları kullanmak, yeni imkânları devreye almak için birçok proje hazırladık ve bunları başta ilimiz Valisi olmak üzere yetkililere sunduk.

Bunları değerlendirmemiz durumunda sıkıntılarımızı çözmemiz mümkün olabilecek. Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Ucuz 7/24 arayabileceğiniz i Azgın Kadınları tanıyın. Sıkıntımızın en önemli nedenlerinden biri olan FİFA dosyalarını çözmemiz gerekiyor.

Bunu başaracak bir pozisyonlayız. Bunu sağlamak adına hazırladığımız ve sunduğumuz projelerin hayata geçirilmesi yeterli olacaktır.

Bunu bu süreçte çok rahatlıkla sağlayabileceğimiz bir pozisyonumuz var.

Yöneticilerimizin bu konuda atacakları adımlar ile elde edilecek gelirler mevcut sıkıntılarımızı çok rahatlıkla atlatmamızı sağlar. Bayramın ardından bu konularda ilimizin yöneticileri ile projelerimiz üzerinde görüşmelerimiz devam edecek. Bu çalışmalarımızı hız kazandırmak zorundayız.

Tabiki transfer yasağının kaldırılması öncelikli problemimiz olmasına karşılık yine çözüm bulması gereken problemlerimiz de var.

Bunları da aciliyet sırasına göre yöneticilerimiz ile görüşüp çözüme kavuşturacak adımları atacağız.” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol