Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Prof. Dr. Yaşar Doğan Rektör Adayı

Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı ve Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği görevlerini de başarıyla sürdüren, Çocuk sağlığı ve Hastalığı Anabilim Dalı uzmanı Prof. Dr. Yaşar Doğan Fırat Üniversitesi rektör adaylığı başvurusunu yaptı.

Fırat Üniversitesi bünyesine kurulan Diş hekimliği fakültesi dekanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Yaşar Doğan, açılan diş hastanesi başhekimlik görevini de yürüttü. Doğan dekanlığı ve başhekimliği görevi süresinde başarılı çalışmalar imza attı.

Gerek Çocuk sağlığı ve hastalıkları bölüm başkanlığında gerekse dekanlığı ve başhekimliği döneminde Üniversitenin isminden başarıyla söz ettirdi.

Prof Dr Yaşar DOĞAN.

1968 doğumlu ve Elazığ'ı olan Yaşar Doğan 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1999 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk sağlığı ve Hastalığı Anabilim Dalında Uzmanlık eğitimini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol