Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

REKTÖR FAHRETTİN GÖKTAŞ GÖREVE BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı kararı ile Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, eski rektör Prof. Dr.Kutbeddin Demirdağ'dan görevi devraldı.

Törende eski rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, yeni Rektör Göktaş'a rektörlük cübbesini girdirdi, çiçek takdim etti.

30 YILIM ELAZIĞ'DA GEÇTİ

Fırat Üniversitesi'nin Yeni Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, törende yaptığı konuşmada, Elazığ'da 5 yıl öğrencilik 25 yıl da akademisyenlik dönemi geçirdiğini belirterek, "Fırat Üniversitesi benim için yeni bir üniversite değil.

Ben 1982 yılında öğrenci olarak geldim. Akademik hayatımın bütün derecelerini Fırat Üniversitesinde aldım. Yine Fırat Üniversitesi bursuyla İngiltere'ye gidip doktora yaptım.

Döndüğümde Fırat Üniversitesinde mecburi hizmetimi tamamladım.

Profesör olduktan sonra 10 yıl yine görev yaptım. O yüzden böyle bir üniversiteye rektör olarak atanmaktan gurur duyuyorum.

Beni bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve kendilerine teklif eden YÖK başkanımız Yekta Saraç Beye teşekkürlerimi arz ediyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol