Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Rektör Göktaş, Model Uydu Takımının Çalışmalarını İnceledi

Model Uydu takımının Teknokentte bulunan çalışma ofislerini ziyaret eden Rektör Göktaş ve beraberindeki heyete,  Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar Demirel eşlik etti.

Doç.Dr. İlyas Somunkıran danışmanlığında çalışmalarına devam eden ve Teknofest kapsamında Türksat Model Uydu yarışmasına hazırlanan UVCSAT Model Uydu Takımı üyeleri Mustafa Palta, Safa Kaya, Murat Karaoğlan, Recep Tayip Tosun, 159 takım arasında finale kalmayı başaran model uydu hakkında bilgiler verdiler.

UVCSAT Model Uydu takımı 2019 yılında üniversitemize uluslararası bir ödül getirmeyi başarmıştı. Takım üyelerini atölyelerinde ziyaret eden Rektörümüz, Rektör yardımcılarımız ve Fakülte Dekanımız UVCSAT Model Uydu Takımına başarı dileyerek bu yıl da üniversitemize daha üstün bir derece ile dönmeleri temennisinde bulundular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol