Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Bu haber kez okundu.

Serhatlar Suriye’ye Uğurlandı

Elazığ Jandarma Komando Tabur Komutanlığında görevli kahraman komandolar, Suriye’de yürütülen Zeytin dalı Harekatı'na destek vermek için dualarla uğurlandı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesi operasyonlarına katılmak üzere Elazığ'dan Kahraman komandolar uğurlandı. Elazığ Jandarma Komando Tabur Komutanlığında uğurlama töreni düzenlendi.

Elazığ Jandarma Komando Tabur Komutanlığında tören düzenlendi. Törene Vali Erkaya Yırık,8. Kolordu Komutanı ve Garnizon Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Yıldız ve protokol üyeleri ile askerlerin aileleri katıldı.

"SİZLERİ HAYIRLI BİR GÖREVE GÖNDERİYORUZ"

Törende konuşan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, "Bugün sizleri burada hayırlı bir göreve gönderiyoruz. 154 askerden oluşan bölüğümüz inşallah 6 aylık geçici görevle Suriye'de bu kutsal vatan görevini görmek üzere gidecek ve hayırlısı ile geri döneceksiniz. 600 yıllık tarihinde 4 kıtada at koşturmuş bir milletin ecdadı olarak gittiği her topraklarda insanların, mazlumların övünç kaynağı olmuş, hoşgörünün, merhametin, insan haklarının timsali olmuş, tarihinde asla zulmetmemiş, mazlumların her zaman yanında olmuş bir milletin ecdadıyız.

Mazlumlara yardım etmiş milletimiz yine Suriye'de anne, babasız kalmış çocukların, yetimlerin, öksüzlerin övünç kaynağı, beklediği asker oldunuz.

Hz. Muhammed'i Hira'da saklayan, Hz. Musa'yı bir çocukken salda götüren, Hz. İbrahim'i taştan esirgeyen, Hz. Yunus'u balığın karnından çıkaran Rabbimiz sizleri de orada muhafaza etsin. yolunuz açık olsun." dedi.
Törenin ardından aileleriyle vedalaşan kahraman komandolar dualarla uğurlandı.

​​​​​​​

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol