Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Sivrice'de İçme Suyu Hattı Yenileniyor

Hazar gölü, Hazarbaba Kayak Merkezi ve birçok doğal güzelliği bünyesinde barındıran Sivrice ilçesinde yatırım çalışmaları devam ediyor.

Göreve geldiği günden buyana ilçede önemli hizmetlere imza atan Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, vatandaşların sağlığını yakından ilgilendiren bir çalışma başlattı.

Başkan Gündoğan, yaptığı açıklamada, ilçeye daha sağlıklı su verilmesi amacıyla yeni su depoları inşa ettirdiklerini ve içme suyu isale hattını yenilediklerini ifade etti.

Gündoğan, "İlçemize daha sağlıklı su vermek için Karaçalı mahallemize iki adet 50 tonluk ve ilçemiz için de 1000 tonluk su depolarımızın yapımına başladık. Yeni depomuza su kaynaklarımızı toplayarak, hatları da yenileyip, ilçe merkezime kadar gelen mevcut asbest boruları da iptal ederek yeni hatları çekip hemşehrilerimizin saf ve katıksız Karaçalı suyunu kullanımını sağlayacağız. İlçemize hayırlı olsun." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol