Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA

Bu haber kez okundu.

Sivriceliler Derneği'nden Kaymakam Gül'e ziyaret

Sivriceliler Başkanı Çetin Özmen , yönetim kurulu üyeleri Ali Koç ve Cemil Erdem'den oluşan heyet Kaymakam Mustafa Gül'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Mustafa Gül, "Malumunuz ilimiz 24 Ocak 2020 tarihinde merkez üssü ilçemiz olan 6.8 şiddetinde bir deprem yaşadı.

Sivriceliler Derneği'nden değerli misafirlerimizle ilçemizin kalkınması ve devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk.

Değerli misafirlerime nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sivriceliler Derneği Başkanı Çetin Özmen, Kaymakam Mustafa Gül'ün ilçede yaptığı hizmetleri yakından takip ettiklerini belirterek Kaymakam Gül ile birlikte 24 Ocak 2020 tarihinde merkez üssü ilçemiz olan 6.8 şiddetindeki depremin yaralarını sarmak için çabaladıklarını kaydetti.

Özmen, "Sayın Kaymakamımız Mustafa Gül'ü bugün makamında ziyaret ettik. İlçemize yapmış olduğu hizmetler bizleri her zaman Sivriceliler olarak sevindirmiştir.

Koordinasyon içerisinde Sivricemizin kalkınması ve tanıtımı adına çalışmalarımız devam etmektedir" diye konuştu.

Derneğin çalışması olan ve Sivrice ilçesini köyleriyle anlatan "Hazardan Fırat'a" ve yönetim kurulu üyesi Ali Koç tarafından kaleme alınan "Yüreğim Hazar'da Kaldı" adlı kitap kaymakam Güle takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol