Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

SİZLERİ UNUTMADIK

Sosyal Uyum ve Gençlik Projesi kapsamında Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren sosyal çalışmacılar, Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla Sanayi ve Aksaray Mahallelerindeki dezavantajlı çocuklar için hazırladıkları şekerelemeleri ve hediyeleri dağıttılar.

Çocuklar sürpriz hediyeler ve şekerelemeler karşısında çok mutlu olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN, "Kurban Bayramı tatilinde de olsak özellikle Sanayi ve Aksaray Mahallelerindeki dezavantajlı çocuklarımızın bayramı bayram tadında yaşaması, bir tebessüm edebilmeleri için Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak çocuklarımıza sürpriz hediyeler ve şekerelemeler dağıttık.

Bütün İslam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevdikleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. "dedi.

Anahtar Kelimeler:
SİZLERİ UNUTMADIK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol