Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Son Bir Haftada 22 Kişi Tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce, önleyici tedbirler doğrultusunda ilimiz genelinde uygulama yapıldı.

Son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen çalışmalarda 54’ü aranan ve 27’si de meydana gelen olayların şüphelisi olmak üzere toplam 81 şahıs yakalandı.  Bu şahıslardan 22’si çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak ceza evine gönderildi. Kayıp olarak aranan 9 şahıs bulunarak yakınlarına teslim edildi.

Uygulamalarda ayrıca, kapalı alanda sigara içirttiği, kimlik bildirimsiz işçi çalıştırdığı ve kahvehanede oyun oynattırdığı tespit edilen toplam 3 işyeri ile fuhuş yapıldığı belirlenen 2 ikamet ile ilgili yasal işlemler yapıldı.

Ayrıca, denetimler esnasında 9’u ruhsatsız ve 1’i de kurusıkı olmak üzere toplam 10 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, 51 gr kokain, 6 gr metamfetamin ve bir miktar da esrar maddesi ele geçirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol