Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI suriye BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Sosyal Mesafesiz Çile Kuyruğu!

Merkez önünde yoğun bir kalabalık oluşurken, sosyal mesafe kuralları da hiçe sayıldı. 

Elazığ depreminden sonra evleri hasar gören vatandaşlar hak sahipliği için AFAD'a başvuru yapmıştı. Hak sahipliği başvuru sonuçları önceki gün AFAD'ın web sitesinden yayınlandı. Ancak sisteme giren bir çok vatandaşlar hak sahibi olmadıklarını öğrendi. Bunun üzerine vatandaşlar AFAD başvuru merkezine giderek, itirazda bulundu.

Vatandaşların AFAD başvuru merkezinde oluşturduğu kalabalık dikkatlerden kaçmazken, emniyet güçleri düzensizliği engellemek için bariyerlerle önlem aldı.

"ADAMI OLAN İÇERİ GİRİYOR"

Hak sahipliği itirazında bulunmak için başvuru merkezine gelen vatandaşlar oluşan kalabalıktan dolayı tepkilerini dile getirdiler.

İtirazların tek merkezden yetersiz sayıda personelle alınmasının sıkıntı yarattığını sıkıntı yarattığını söyleyen vatandaşlar, oluşan mağduriyetin biran önce giderilmesini istediler.

İtiraz için gelen bir vatandaş: "Bölge bir rezillik olamaz. Saban 08:00'den beri bekliyoruz. Bir düzen yok. Sıraya uyan yok. Sosyal mesafe yok. Adamı olan içeriye girip işlemini yapıyor. Bir türlü içeri giremiyoruz." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol