Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

TAŞEL'DEN BİR VEFA DAHA

Eğitim alanında Türkiye'de ve yurt dışında hizmet veren Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, memleketi Elazığ'a vefasını bir kez daha gösterdi.

Eğitim sektöründe birçok yatırımı bulunan İbrahim Taşel, 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen baba ocağı Elazığ'a destek oldu.

Taşel, şiddetli depremde ağır hasar gören ve daha sonra yıkılan Elazığ Ortaokulunun yerine yeni okul yaptırma kararı aldı. Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda İşadamı İbrahim Taşel, okulun mevcut arazisi üzerine 24 derslikli yeni okul yaptıracak.

MÜHENDİSLER ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Yapılan protokol kapsamında İşadamı İbrahim Taşel, önümüzdeki hafta içerisinde mühendislerini Elazığ'a göndererek okul yapımı için gerekli çalışmaları başlatacak.

Kente gelecek olan mühendisler okulun yapılacağı alanda proje çalışmalarına kısa sürede başlayacak.  

TAŞEL İÇİN AYRI BİR ÖNEME SAHİP

Elazığ'ın en eski eğitim kurumlarından biri olan ve bugüne kadar binlerce öğrencinin mezun olduğu Elazığ Ortaokulu, başarılarıyla günümüze kadar isminden söz ettirmişti.

Deprem sonrasında yıkılan Elazığ Ortaokulu'nun İbrahim Taşel için ayrı bir önem taşıdığı öğrenildi. İşadamı İbrahim Taşel'in Elazığ Ortaokulundan mezun olduğu aktarıldı.

Anahtar Kelimeler:
TAŞELDEN BİR VEFA DAHA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol