Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

TOKİ şantiyesinde 87 işçinin koronavirüse yakalandığı iddiası

87 kişinin koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Cumhuriyet Gazetesinden Kübra Köklü'ye konuşan işçiler, konutların yapımında bin işçinin çalıştığını ve birçoğunun maske takmadığını ve dezenfektanın olmadığını savunarak, “İş yeri sahibi bize maske vermiyor.

Kendi maaşımla maske ve dezenfektan alıyorum.

Yemek yediğimiz alan yeterince büyük olmadığı için sosyal mesafeye dikkat edemiyoruz. 3 katlı konteynerlerde kalıyoruz, bir katı boşaltılarak arkadaşlarımız hastaneye götürüldü” diye konuştu.

İddialarla ilgili açıklama yapan yüklenici firma yetkilisi, bölgede deprem konutlarını yaptıklarını ve 3 ay sonra evleri teslim etmek zorunda olduklarını söyleyerek, “5 işçide koronavirüs görüldü.

Bu işçiler de temizlik için dışarıdan gelenlerdir.

İnşaatın başından beri koronavirüse karşı tedbirleri aldık.1000 kişi çalışıyor. Evleri teslim etmemiz için 3 ay süremiz kaldı.

Türkiye genelinde birçok işyerinde de koronavirüs vakası görülüyor. İş güvenliği uzmanı şantiyede 24 saat çalışıyor. Alınan önlemler sürekli denetleniyor” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol