Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Türkiye’de Bir İlk

MİS AŞ’ın yeni uygulaması olan, MİS AŞ Otobüs Market Vali Erkaya Yırık ve MİS AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aytunç Sungurluoğlu’nun katılımıyla halka tanıtıldı.

Afet durumlarında ihtiyaç sahiplerine yardıma hazır olan MİS AŞ Otobüs Market vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ayağına kadar götürebilecek.

“ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN”

MİS AŞ Otobüs Market tanıtımının açılışında konuşan Vali Erkaya Yırık; “Salgın hastalığın vaka sayısını arttırdığı özellikle son günlerde hareketliliğin gerçekten risk taşıdığı bu ortamda vatandaşlarımızın market ihtiyaçlarına ayağına kadar götürecek böyle bir girişimi yaptığı için MİS AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aytunç Sungurluoğlun’a teşekkür ederim. Tabi markete çıkamayacak derecede yaşlı olan, hastalığı olan vatandaşlarımız böyle bir girişimle hizmetlerini ve ihtiyaçlarını ayaklarına kadar götürebilecek.

İnşallah sayısı çoğalır. Geçmişten almış olduğu bir örnekle ilimize bu girişimi kazandırmıştır kendisi. İnşallah şehrimize faydalı olacak. Hayırlı olsun. İlk alışverişi de biz yapacağız” dedi.

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Otobüs Market sayesinde ihtiyaç sahiplerine daha iyi hizmet verebileceklerini belirten MİS AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aytunç Sunugurluoğlu; “Sayın valimizin de söylediği gibi biz bu işi deprem süreci ve korona virüs olayları yaşadıktan sonra biraz daha ciddiye aldık ve buradan vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için böyle bir organizasyon yaptık.

Bu Türkiye’de bir ilktir. Yerel marketler zincirinde bu ilki MİS AŞ Marketler Zincirinin yapması Elazığ’ımız adına gurur vericidir.

Biz bu konuda tüm bölgeye hizmet etmek istiyoruz.

Bir afet anında da yine bölge halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Türkiye’de Bir İlk

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol