Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk spor yaz sıcaklıkları KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti

Bu haber kez okundu.

Üniversite-Sanayi İşbirliği Proje Hazırlama Eğitimi Başladı

 Koordinatörlüğünü Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet KARAKÖSE’nin yaptığı etkinlikte İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Fırat Üniversitesi’nden 5 akademisyen eğitmen olarak yer aldı.

9-11 Eylül 2020 tarihleri arasında devam edecek eğitim etkinliğine 19 farklı üniversiteden 60 akademisyen katılıyor. TÜBİTAK 2237 programı kapsamında desteklenen ve uzaktan erişimle gerçekleştirilen eğitimde Fırat Üniversitesi başta olmak üzere akademisyenlerce hazırlanan üniversite-sanayi projelerinin hazırlanması ve işbirliğinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Eğitimin açılışına katılan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz yapmış oldukları konuşmalarında Fırat Üniversitesi adresli sanayiye yönelik projeleri arttırmak amacıyla akademisyenlere verilen desteğin artacağını belirterek, proje eğitiminin bu amaca önemli katkılar sağlayacağını belirttiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol