Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Vali Yardımcısı Güder'den Gazetemize Veda Ziyareti

"GÜZEL HİZMETLERİN DEVAMINI GETİRECEĞİZ"

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nafiz Koca ile görüşen Vali Yardımcısı Mehmet Güder, Günışığı Gazetesi'nin önemli  bir yayın organı olduğunu belirterek, "Şehrimizin güncel durumunu öğrendiğimiz ve istifade ettiğimiz bir gazete olması münasebetiyle Günışığı Gazetemize ziyarette bulunmak bizim için çok önemliydi. Bu anlamda Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca'ya görev yaptığımız süre içerisinde göstermiş olduğu yakın işbirliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Biz de Çemişgezek ilçemizde göreve başlamadan önce kendisine veda ziyaretinde bulunduk. İnşallah Çemişgezek'te de Elazığımıza yaptığımız güzel hizmetlerin devamını getireceğiz." dedi.

"DEPREM VE PANDEMİ SÜRECİNDEKİ ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYANDI"

Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nafiz Koca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Yardımcısı Mehmet Güder'e deprem ve pandemi sürecinde Elazığ'da yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür etti. 

Çemişgezek Kaymakamlığına atanan Mehmet Güder'e yeni görev yerinde başarılar dileyen Koca, "Bugün sayın Valim bizlere veda ziyareti için gelip şeref verdiler. son dönemlerde çok önemli tecrübeler geçirdik, deprem ve pandemi sürecinde. Sayın Valimizi yakından takip ettik. Valilikte bir ekip ruhuyla çalıştılar. Basın olarak bize düşen kendilerinin yanında olmak, onlarla birlikte destek olmak, moral vermekti. Bu iki önemli süreçte de basınla ilişkileri takdire şayan bir ilişkiydi. Sayın valimin gideceği yerde çok güzel devlet geleneklerinden gelen, devlet otoritesini kuracağı ve Çemişgezek'i hak ettiği yere taşıyacağına olan inancımızla kendilerine başarılar diliyoruz. Sayın valimin ufku, istikbali açık. Kendilerini takip edeceğiz. İnşallah çok daha yüksek yerlerde olmanın haberini de kamuoyu ile paylaşacağız." şeklinde konuştu.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol