Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Vali Yırık'tan Koronavirüs Denetimi

Sürsürü Mahallesi İmam Efendi Bulvarı üzerinde hizmet veren esnafları ziyaret eden Vali Yırık ve beraberindeki heyet, esnaflar ve vatandaşlarla sohbet etti.

Koronavirüsle mücadelenin önemini anlatan Vali Yırık, özellikle maske, fiziksel mesafe ve hijyen kurallarına uyulması gerekliliğini hatırlattı. Vali Yırık tedbirlere uyan vatandaşlara da teşekkür etti.

Vali Yırık, denetimlerin ardından yaptığı açıklamada, Elazığ'da son günlerde koronavirüs vaka sayısında artış görüldüğünü belirterek, vatandaşların rehavete kapılmamalarını, koronavirüsle alakalı tedbirlere titizlikle uyulmasını istedi.

Maske, mesafe ve temizlik kurallarının önemine dikkat çeken Vali Erkaya Yırık, "Koronavirüs tedbirden güçlü değildir. Maske, mesafe ve temizlik bu virüsü bitirmeye yeterli. Vatandaşlarımız bu tedbirlere uyduğu takdirde salgının azalacağını düşünüyoruz." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol