Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

YAZIKLAR OLSUN

. İşte onlardan biri de cami tuvaletlerine turnike takılarak paralı yapılması olayı.

Elazığ’ın Sürsürü mahallesinde bulunan Yeşil cami tuvaletlerine turnike takıldığı paylaşımları üzerine müftülüğün harekete geçtiği belirtildi.

Sürsürü’de yaşayan vatandaşlar sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda ,”

#YAZIKLAROLSUN

Sürsürü yeşil camii lavabolarına paralı turnike kuruldu..

Vatandaşlar isyanda...

#DEMİRPENÇE Ülkesi olduk...  Denildi, Yapılan paylaşımlar bir anda vatandaşların verdiği tepki mesajları ile çığ gibi büyüdü.

E YUH YANİ

İzzetpaşa camisinde ki tuvaletler ücretsiz olarak halkın hizmetine sunulurken bir mahallede ki camide yapılan turnikeler vatandaşı çileden çıkardı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “ Gönül isterdi ki müftü bey bu işlerle uğraşsın, ama görüyoruz ki müftü bey adeta bir siyasetçi gibi davranıyor. Bir camiye turnike yapılmış zannedersin Diyarbakır adliyesi girişi, Hiçbir gelişmiş toplumda tuvaletler paralı olmaz kaldı ki bunlar öyle bir paralı yapmışlar ki turnike taktırmışlar. Yani yuh denir buna.”

Yapılan paylaşımlar ve tepkiler karşısında Müftülüğün o ucubeyi kaldıracağız açıklamasının ise vatandaşlar şunları söyledi, “ Bu nasıl iştir haramdır harami bu kadar masraf yapılıyor göz yumuluyor, tepki olunca da müftü bey bu ucubeyi kaldıracağız diyor. Sayın müftü bey şimdiye kadar neredeydiniz neden yapılmasına sesiniz çıkmadı o camide imam hatibiniz yok mu neden sizi bilgilendirmedi. Şimdi de ucubeyi kaldırtacağız diyorsunuz ya oraya harcanan o paraların hesabını kim verecek.” Dediler.

Anahtar Kelimeler:
YAZIKLAR OLSUN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol