Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Uzaktan Eğitimle Başladı

Elazığ’da Hasan Halit Küçük Orta Okulu'nda İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ve öğretmenler sosyal mesafe kurallarına uyarak saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okudu. Programda İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk'ün ilk ders zilini çalmasıyla uzaktan eğitim  başlamış oldu.

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, burada yaptığı açıklamada, 18 Eylül 2020 tarihine kadar uzaktan eğitimin devam edeceğini belirterek, "İlimizde EBA destek noktaları açıldı. İnternet ve televizyona erişimi olmayan çocuklarımız buralarda eğitim ve öğretimlerini alacaklar. Okullarımızda da tüm hazırlıklarımız tamamlandı.

Özellikle hijyen konusunda öğretmenlerimize yönelik olarak bilgilendirme ve bilinçlendirmeler yapıldı. 

Okullarımız hazırlandı.

Türkiye’deki okullarımızda 2 binin üzerinde iş güvenliği ve sağlığı elamanı yetiştirildi. Bunlardan 15 tanesi ilimizde Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye patent endüstrisi tarafından temiz okul kapsamında bu belgeler verilecek.

Tüm kurallara uygun olarak bu salgından inşallah okulların açılması ile kurtulmuş oluruz. Tüm okullarımızda yüz yüze eğitim başlamış olur. Zaten o zamana kadar da tüm çalışmalar yapılıyor.

Tüm alt yapı çalışmaları bittikten sonra temennimiz odur ki 21 Eylül 2020 tarihinde Eğitim ve Öğretime başlamak.

Velilerimizden şunu istiyorum. Mutlaka çocuklarımızı bu uzaktan eğitime yönlendirmeleri bizim Milli Eğitim Müdürlüğü sayfalarında bu tarihler arasında yapılacak olan uzaktan eğitim programları yayınlandı. Mutlaka çocuklarımız okullarına geliyormuş gibi hazırlanıp bu dersin başına geçmeli EBA TV’den ve uzatan eğitimden tüm imkanlarını kullanarak çocuklarımızı bu yönde güçlendirmeleri ve yönlendirmeleri gerekiyor." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol