Öne Çıkanlar DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Yıldırım, Vefatının 3. Yıl Dönümünde Dualarla Anıldı

2017 yılında vefat eden Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım’ın vefatının 3. seney-i devriyesi  münasebetiyle  mevlit okutuldu.

Etikrom A.Ş kampüsü içerisinde bulunan Ferrokrom Camii’nde okutulan mevlide Etikrom A.Ş. Genel Müdürü Hasan Giray, Etikrom A.Ş Genel Müdür yardımcısı Sıddık Başkan, İdari müdürler ve Etikrom çalışanları katıldı.

Etikrom A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sıddık Başkan; ‘’ Yıldırım Şirketler grubu ve Etikrom eski üyesi sayın merhum Mehmet Yıldırım beyin vefatının üçüncü yılında seneyi devriyesinde Kovancılar Ferrokrom tesisinde bulunan Ferrokrom Camii’nde okutulan mevlid-i şerif ile anmak için bir araya geldik. Merhum çevre halkı tarafından tüm tanıyan kişiler tarafından sevilen sayılan taktir edilen bir yöneticimizdi. Kendilerini merhumu rahmetle anıyorum.

Yıldırım ailesine ve tüm sevenlerine tekrar sabırlar diliyoruz. Kendilerine acılarını paylaşıyoruz.’’ diye konuştu.

Etikrom A.Ş İdari İşler Müdürü İbrahim Üstündağ; ‘’Bugün  burada Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanımız merhum Mehmet Yıldırım beyin vefatının üçüncü yıl dönümü münasebetiyle toplandık, dualar ettik. Kendisi gerek Etikrom gerekse Yıldırım Holding olarak büyük bir kayıp. Kendisi babacan, çalışkan, hayırsever bir kişiydi kendisini rahmet ve özlemle anıyoruz.’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol