Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

‘Yılın Medya Emek Ödülü’ Furkan Dilaver’e Verildi

Ödül töreninde elazigsonhaber.com Haber Müdürü ve Kanal Fırat Haber Spikeri Furkan Dilaver’e deprem sürecinde yapılan vefakarca yayınlardan dolayı oldukça anlamlı bir ödül olan “Yılın Medya Emek Ödülü” verildi.
Ödüllere doymayan Kanal Fırat Televizyonu’na Türkiye’nin ilk ve tek Spikerler Platformu olan Kırmızı Türk Spikerler Platformu’ndan bir ödül daha geldi.

EN İYİLER BU YIL DA ÖDÜLLENDİRİLDİ

İnternet sitesinden halka açık yapılan oylama ve seçici kurul tespitiyle 12 yıldır geleneksel olarak düzenlenen en iyiler töreni bu yıl ikinci kez Malatya'da yapıldı.

Malatya Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Altın Kayısı Ödülleri törenine; Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, Oda Başkanları, iş, medya ve sanat camiasından çok sayıda isim katıldı.

MALATYA’DAN ELAZIĞ’A ÖDÜL

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.

Törende komşu şehir Malatya’dan Elazığ’a ödül geldi. 2019 yılında Türkiye’nin en iyi gece haber programı ödülüne layık görülen elazigsonhaber.com Haber Müdürü ve Kanal Fırat Haber Spikeri Furkan Dilaver’e bu yıl da önemli bir ödül takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol