Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

“Yine Söylüyorum, Biz Hayal Satmıyoruz…”

18 Temmuz’da ilimizde 1.Etap Kamp Çalışmaları’na start vermeye hazırlanan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da Teknik Direktör Levent Eriş, yeni sezon hazırlıkları, transfer çalışmaları ve TFF 2.Lig 2020-2021 Sezonu’nu spor servisimize değerlendirdi…

Elazığspor’da bir şeylerin oturduğunu ve çalışmaların son derece keyifli bir biçimde sürdürdüklerine vurgu yapan tecrübeli teknik adam çocukların ve kulübün gelişimi için tüm kamuoyunun ekonomik destek sağlaması gerektiğini söyledi.

Bir kulübün sadece başkandan, teknik heyet ve yönetim kurulundan ibaret olmadığına dikkat çeken Eriş; “Bu takım camianın takımıdır. Bir şehrin takımıdır. Bu şehrin ileri gelenlerinin ve taraftarların takımıdır. O yüzden taraftarlar ve ileri gelenler ister, bu camia hedef koyar.” diye konuştu.

Bir futbol adamı olarak hayal satmadıklarını, Elazığspor’u en güzel yerlere taşımayı vizyon edindiklerini belirten  Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Spor Servisimize yaptığı özel açıklamalarda şunları söyledi.

*MURATHAN’I ÇOK SEVİYORUZ. ADINI ALTIN HARFLERLE YAZACAKTIR…

“Çok keyfili, hiçbir zaman çalışmalarından taviz vermeyen, son derece başarılı çalışan bir takım görüntüsü verdi çocuklar. O yüzdende hepsini canı gönülden kutluyorum. Gerçekten o sıcak da özverili, hemen hemen 1 ay boyunca kulüpte çalıştığımız süre içinde son derece başarılı, no stop sürdürdüğümüz antrenmanlarımızı, bir tek Murathan’ın dışında fire vermedik. O da büyük bir talihsizlikti. Çıkış yakalayacağı bir dönemdi. Bazen de futbolda hiçte ummadık bir anda maalesef sakatlıklar olabiliyor. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur ve aramız dahil olur. O’nu çok seviyoruz ve çokta beğeniyoruz. İnşallah Elazığspor’un da geleceğinde de yerini alacaktır. İsmini altın harflerle yazdıracaktır.”

* İNŞALLAH ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAK.

“Son derece keyifli, son derece başarılı şekilde sürdürdük çalışmalarımızı. Mümkün olduğu kadar hepsinden çok verim alacağımızı düşünüyorum. Çalışmaları da 18 Temmuz’da tekrar başlayacağız. 1.Etap Kampımızı Elazığ’da yapacağız. 30 Temmuz’a kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Birkaç gün izin vereceğiz futbolcularımıza. Sonraki süreci kamp süreci olarak değerlendireceğiz. Bolu’da toplanacağız. Bu arada da tarihler açıklandığında da çok net daha önümüzü görme şansı elde edeceğiz. Kulüp bazında son derece iyi gelişmelerin olduğu başkanımız tarafından ifade ediliyor. Bakalım inşallah çok güzel şeyler olacak.”

* ELAZIĞSPOR’U EN GÜZEL YERLERE TAŞIMAYI VİZYON EDİNECEĞİZ.

“Elazığ Futbolu’nun tekrar ivme kazanması için herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde tamamlayacak. Bende bu konuda üzerime düşen teknik adamlık görevini sonuna kadar ifa etmek için elimden gelen tüm mücadeleyi sergileyeceğim. Bilgimizle, birikimimizle, deneyimimizle, tecrübemizle, yaşadıklarımızla birlikte, çocuklarımızla, camiamızla hep beraber el ele vererek Elazığspor’u en güzel yerlere taşımayı vizyon edineceğiz. Elazığ Sporunu nereye taşımalıyız? Yani günü kurtaracak hamleler yaparak, şampiyonluk heyecanı içinde, olmadığında tekrar hayal kırıklığı yaşatacak konum içinde değil de, Elazığ Futbolu’nu yukarıya taşıyarak şampiyonluğa gidecek ve hemde oyuncusuyla, kendi evlatlarıyla, gelecek oyuncularında son derece Elazığ’ı benimsemiş ruhla çok güzel işler yapacağımızı, geleceğe de damga vurarak yürüyeceğimizi inşallah hayal ediyorum. Bunuda gerçekleştireceğiz diye düşünüyorum.”

* ALABİLECEK ŞANSIMIZ OLAN OYUNCULARLA GÖRÜŞÜYORUZ…

“Şuanda henüz daha Türkiye Futbol Federasyonu ligi bitirdi mi? Bugün açıklamalarını bekliyoruz. Play-off oynanacak mı? Bunun neticesinde transfer anlamında önümüzü çok daha rahat görmemizi sağlayacak. Tabiki görüştüğümüz oyuncular var. Altını çizerek söylüyorum. Alabilecek şansımız olan oyuncularla görüşüyoruz. Sağolsunlar itibar ediyorlar. Onlarda elbette ki bizle beraber olmak isterler. Elazığspor camiasında olmak isterler. Ama dediğim gibi kimse önünü görmediği için maalesef işte futbol dünyası netleşmeden, vermediği karardan dolayı böyle bir sürüncemede gidiyor. Ondan sonrada bizde oturup tahtamızı da inşallah açıp, başkanımız için çok uzun sürmez tahta işi. Eminim ekonomik güç sağlandığında, şehrin ileri gelenlerinin de vereceği en güzel destekle sanırım başkanımız bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları yapıyor. Ama netleşir, netleştikten sonra da çok daha doğru adımlar atarız diye düşünüyorum.”

*‘PERŞEMBE’NİN GELİŞİ, ÇARŞAMBA’DAN BELLİ OLDU.’

“Ligden düşen takımlar büyük travma halinde düşüyorlar. Büyük bir borç batağı halinde düşüyorlar. Kendilerini eğer düşmeye hazırlayıp ta, gelecek seneye iyi bir planlama yaparak başladıkları anda hiçbir sıkıntı yaşamadan zaten elindeki kadrolarla şampiyonluğa oynayacak bir takım halinde oluyorlar. Ama eğer planı programı yapamadılarsa, borç batağında düşüyorlarsa o zaman sıkıntı ortaya çıkıyor. Ben tüm samimiyetimle söylüyorum Eskişehir Takımı, o gencecik kadrosuyla bana göre içlerinde en şanslı takım. Elinde mevcut genç bir kadro var. O kadro muhafaza edildiği takdirde heralde onlarda zirveye oynarlar.”

Adanaspor takımı ise şuanda büyük bir travma yaşıyor. O travmadan kurtulabilir mi? Kurtulamaz mı? Tabi çok acı ve üzücü bir şekilde söylüyorum. Ben sezon başında söylemiştim. Oradan ayrılırken de Adanaspor’un bu oyuncu kadrosuyla zor günler bekliyor demiştim. Bana o gün şampiyonluk istediğini söyleyen sayın başkan bugün gelinen noktada keşke noktada keşke beni doğrulamasalardı. Keşke bu olmasıydı. Ben çünkü 1 senesi Adana Demirspor ve 4 senesi Adanaspor olmak üzere Adana’da ekmek yedim. Beraber ter akıttık. Çok üzüldüm tabiî ki küme düştükleri için. Ama maalesefki ‘Perşembe’nin gelişi, Çarşamba’dan belli oluyor.’ Bunu görmek lazım.”

*YİNE SÖYLÜYORUM BİZ HAYAL SATMIYORUZ

“Seneye keyifli, güzel, biraz daha öze dönülmüş, biraz daha böyle kaynakları çok çarçur etmeyen, ekonomik olarak çok paralar harcamış takımlarla mücadele edeceğimizi düşünmüyorum. Herkesin mevcut kadrosunu koruyacağını düşünüyorum. Transferde har vurup harman savuracak takımların olacağını da düşünmüyorum. Son derece mazbut takımların şampiyonluk mücadelesi vereceği bir lig olacağını düşünüyorum. Bizimde bu anlamda avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Oturuyor bazı şeyler. Oyuncularımızın coşkuları oturuyor ama yine söylüyorum bu konuda hayal satmıyoruz. Sadece şunu söylüyorum. Bu çocukların da gelişimi içinde, kulübün gelişimi içinde mutlaka ekonomik destek tüm kamuoyu tarafından sağlanmalı ki Elazığspor’un bugünkü yaşadığı ekonomik borçlar, hiçbir zaman kapısını karşına çıkmamalı. Ne puan silinmeli, gelecek adına yatırımlar yaparken oyuncuları üzülmemeli. Bu konuda sayın başkanımızın büyük mücadelesi var ama tek başına olacak bir şey değil bu. Kulüp yönetimleri hiçbir zaman başkandan, teknik adamanda ve yönetim kurulundan ibaret değildir. Bu takım camianın takımıdır. Bir şehrin takımıdır. Bu şehrin ileri gelenlerinin ve taraftarların takımıdır. O yüzden taraftarlar ve ileri gelenler ister, bu camia hedef koyar. Bu hedef doğrultusunda herkes üzerine düşen görevi yaparsa o zaman her şey çok daha kolay olur diye düşünüyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol