Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber  elazığ

Bu haber kez okundu.

EuroCup kura çekimi ne zaman olacak?

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Birevim Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı bu sezon EuroCup’ta ilimizi ve ülkemizi temsil edecek. Temsilcimiz bu önemli organizasyonda ülkemizden Adana Büyükşehir Belediyesi, Bellona Kayseri Basketbol, Hatay Büyükşehir Belediyespor ve OGM Ormanspor ile yer alacak.

ALMANYA’NIN MÜNİH KENTİNDE

Öte yandan EuroCup tarihi de netleşti. Birevim Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı’nın yer alacağı turnuvanın kura çekimi, 17 Ağustos 2020 Pazartesi günü Almanya’nın Münih kentinde gerçekleştirilecek. Böylelikle Periler’in rakibi de belli olmuş olacak.

TBF AÇIKLADI

Konuyla ilgili olarak Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kadınlarda EuroLeague ve EuroCup’ın 2020-2021 sezonunda mücadele edecek olan takımlar belirlendi. Türkiye’den Galatasaray ve Fenerbahçe Öznür Kablo doğrudan EuroLeague’de mücadele edecek olup, İzmit Belediyespor elemelere katılacak. Adana Büyükşehir Belediyesi, Bellona Kayseri Basketbol, Birevim Elazığ İl Özel İdare, Hatay Büyükşehir Belediyespor ve OGM Ormanspor ise EuroCup’ta oynayacak. İki turnuvanın da kura çekimi 17 Ağustos 2020, Pazartesi günü Almanya’nın Münih kentinde gerçekleşecek.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol