Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Afetin görünmeyen kahramanları

ELAZIĞ GÜNCEL

Elazığ İhlas Haber Ajansı Muhabirleri Mücahid Kantarcıoğlu ve Rıdvan Yeşilırmak, kesintisiz haber için Afet Bölgesi Malatya’da depremin ilk gününden itibaren görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremler sonrasında gazeteciler önceki depremlere nazaran daha farklı ve zor koşullarda çalışıyor.

Kahramanmaraş depreminin ardından tüm Türkiye'den ekipler seferber oldu. Sahada canla başla mücadele devam ederken bölgelerden umut veren haberler de geliyor.

Depremde en çok yıkıma uğrayan illerden biri olan Malatya'da, ülkenin bir çok bölgesinden giden arama-kurtarma ekiplerinin çalışmaları yoğun şekilde sürdürürken, basın mensupları da zorlu hava şartlarına rağmen bölgede görevini yapmaya çalışıyorlar.

Bu ekiplerden biri olan Elazığ İhlas Haber Ajansı Muhabirleri Mücahid Kantarcıoğlu ve Rıdvan Yeşilırmak, depremin ilk gününden itibaren çalıştıkları alanda, kıyamet senaryosu ölçeğinde yıkıma, can kayıplarına, çaresizliğe tanık olmalarına rağmen gece gündüz demeden görevlerinin başında.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.