Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

ANADOLU TEKNİKERLER FEDERASYONU KURULDU

ELAZIĞ GÜNCEL

Ankara, Elazığ, Kırıkkale, Van, Batman ve Siirt illerinin tekniker dernekleri bir araya gelerek Ankara merkezli Anadolu Teknikerler Federasyonu’nu kurdu.

Federasyonun başkan yardımcısı, Elazığ Teknikerler Derneği Başkanı Zuhal Bulut oldu

Federasyondan yapılan açıklamada “ Yıllardır kurulması amaçlanan; Teknikerler Odası’nın ilk aşaması olan federasyon çalışmalarımız, diğer illerimizin de destekleriyle 19 Aralık pazar günü Ankara da yapılan toplantı ile başarıyla sonuçlanmıştır.Tekniker camiasına ve ülkemize hayırlı olsun.

Elazığ Teknikerler Derneği Başkanı Zuhal Bulut Anadolu Teknikerler Federasyonu Kurucu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı olmuştur. “denildi.

“Kurulacak Dernekler Elâzığ’a Bağlanacaklar”

Anadolu Teknikerler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Elazığ Teknikerler Derneği Başkanı Zuhal Bulut, gazetemize özel olarak yaptığı açıklamada federasyonlarının amacını açıkladı.

Bulut; Doğu Anadolu’ da sadece iki şehirde derneğimiz var. Bölgedeki bütün şehirlerde derneğimizi kurmayı düşünüyoruz. Kurulacak dernekler Elâzığ’a bağlanacaklar.

Bu derneklerimizin yapacakları çalışma sonrasında, 6 ay gibi kısa bir sürede içerisinde konfederasyonumuzu kuracağız.

 Federasyonumuzu kurduktan sonra, odamızı kurmayı düşünüyoruz.

En büyük amacımız, odamızı kurmak. Bu noktada en büyük aşamayı, federasyonumuzu kurarak kat ettik.

Federasyonumuzun kurulmasına destek veren, bütün derneklerimizin başkanlarına ve genel başkanımız Ertem Kılıç’a teşekkür ediyorum “dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.