Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Başarılı Öğretmenler Ödüllendirildi

ELAZIĞ GÜNCEL

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Dijital İçerik Geliştirme yarışmasında Video ve Afiş dalında dereceye giren öğretmenler ödüllendirildi.

Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin yararlanabileceği dijital içeriklerin hazırlanmasını konu edinen yarışmaya katılan öğretmenler arasında yapılan eleme sonucunda Video ve Afiş dalında ilk üçe giren öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen programla ödüllendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şubesinden sorumlu Müdür Yardımcısı M. Zeki Ulufer ve RAM Müdürü Bekir Erol ile dereceye giren öğretmenlerin katıldığı programda dijital içerik hazırlama konusunda başarı gösteren öğretmenlere ödülleri takdim edildi.

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk öğretmenlerin uzaktan eğitim sürecinde de çalışmaya ve zamanlarını öğrencileri için kullanmaya devam ettiklerini belirterek, bu süreçte yaşanan bir çok zorluğa rağmen günün şartlarına uygun olarak hazırlanan dijital içerikler ile öğrencilerin motivasyonlarının arttırıldığını ifade etti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.