Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Bocce Dünya Şampiyonası’ndan Şehrimize Dünya 3'lüğü

ELAZIĞ GÜNCEL

Dünya Bocce Federasyonu Başkanlığı 2023 yılı faaliyet programında yer alan Dünya Ümitler ve Gençler Bocce Şampiyonası gerçekleştirildi.

Cezayir Oran'da düzenlenen Dünya Ümitler ve Gençler Bocce Şampiyonası’nda ilimizi ve ülkemizi temsil eden Gençlik ve Spor Spor Kulübü sporcusu Ahmet Karakaş katılım göstererek Bronz madalya kazanarak Dünya 3'sü oldu.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Bocce branşında Gençlik ve Spor Kulübü olarak hem milli sporcularımızın sayısının çoğalmasında hem kulüpleşme adına profesyonel liglerde olmamız ve alt yapıda da özellikle Resul Ağırtaş, Resul Can ve Ali bıyıklı hocamızda pilot okullar oluşturarak branşta Elazığ’ın Türkiye de önemli yerlere gelmesini sağlıyoruz. Tabi çocuklarımızın ve gençlerimizin antrenman Yapacağı Bocce alanını yapmıştık. Gençlik ve Spor Kulübümüze de kurum olarak çok coddi destekler vermekteyiz. Sporcumuz Ahmet daha önce Fransa’da yarışmıştı şimdi Cezayir’de Dünya Şampiyonu oldu. Sporcumuzu ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum Kulübümüze de başarılar diliyorum"dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.