Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

“Bu takımla iyi işler yapacağız”

ELAZIĞ GÜNCEL

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un Tecrübeli Kaptanı Kadir Bekmezci takımda ki son durum ile ilgili değerlendirmelerde bulundu…

Transfer tahtasının açılacağını düşünmediğini eğer açılacaksa da bir an önce açılması gerektiğini belirten Kadir Bekmezci; “Transfer tahtasının açılacağını da düşünmüyorum.

Açılacaksa da bir an önce açılması gerekir çünkü yeni gelecek oyuncuların takıma adapte olması gerekir” dedi.

Takımda morallerin yüksek olduğunu ve gençlerle uyum sağlayıp iyi bir kayım olduklarını ifade eden Bekmezci; “Yeni başladım çalışmalara gayet iyi gidiyor takımda moral üst seviyede ama bildiğiniz gibi transfer tahtası daha açılmadı.

Genç arkadaşlar ile çalışmalara devam ediyoruz. Uyum sağlayıp iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum gençlerle ve benimle birlikte birkaç tecrübeli oyuncu ile birlikte.

Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. 2. Etap çalışmaların sonuna geldik. Bolu’ya kampa gideceğiz ve orada da aynı tempoda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hazırlık maçları da oynayıp kendimizi göreceğiz. Bu takımla iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Transfer tahtasının açılacağını da düşünmüyorum. Açılacaksa da bir an önce açılması gerekir çünkü yeni gelecek oyuncuların takıma adapte olması gerekir” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.