Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Can Kaybı 31 Bini Aştı!

ELAZIĞ GÜNCEL

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Binlerce binanın tuzla buz olduğu felakette acı bilanço her geçen saat ağırlaşıyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketinde günler ve saatler geçtikçe acı bilanço gittikçe ağırlaşıyor. Türkiye'yi hüzne boğan felakette binlerce bina yerle bir oldu. Gaziantep, Adıyaman, Hatay, Diyarbakır, Mersin ve birçok ilde hissedilen şiddetli sarsıntının ardından enkaza dönen binalarda arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Depremin üstünden günler geçmesine rağmen umutlar halen tükenmiş değil...

DEPREMDE ACI BİLANÇO: CAN KAYBI 31 BİNİ AŞTI

Dokuzuncu gününe girilen yüzyılın felaketinde bilanço her geçen saat ağırlaşırken, ekipler zamana karşı yarış içinde kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğündeki depremlerin acı bilançosunu açıklayan AFAD, 31 bin 974 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.