Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

DEPLASMANDA KALE KAPALI

ELAZIĞ GÜNCEL

TFF 3. Lig 1. Grup'ta kümede kalma adına son 2 maça çıkacak olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor son haftalarda yakaladığı seri ile bu mücadeledeki rakiplerini puan olarak yakalarken, Bordo Beyazlı takım dış saha performansıyla da öne çıkıyor.

Ligin son 8 haftasında oynadığı karşılaşmalarda 18 puan toplayan Elazığspor, bu periyotta deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmada rakip fileleri 5 kez havalandırırken kalesinde sadece bir gol gördü. Bordo Beyazlı takım 8 haftalık süreç içinde deplasmanda karşılaştığı Kâhta 02 Spor’u 1-0, Hendekspor’u 3-0 mağlup ederken Belediye Kütahyaspor ile 90+3. Dakikada yediği golle 1-1 berabere kalmıştı.

Elazığspor 8 haftalık süreç içinde kendi evinde oynadığı 5 karşılaşmada ise Batman Petrolspor ile Arnavutköy Belediyespor’u 2-1, Sancaktepespor’u 2-0 mağlup ederken, Nevşehir Belediyespor ve Formül Erbaaspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Bordo Beyazlı takım deplasmanda gole kapattığı kalesini evinde oynadığı karşılaşmalarda gole kapatamadı. Elazığspor evinde oynadığı beş maçta 10 gol atarken kalesinde ise 6 gol gördü.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.