Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

DEVA Sebze Hali Esnafını Ziyaret Etti

ELAZIĞ GÜNCEL

DEVA Partisi Elazığ İl Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde çıkan yangın sonrasında, işletmeleri zarar gören sebze hali esnafını ziyaret etti

DEVA Partisi Elazığ İl Teşkilatı, sebze hali esnafını ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde çıkan yangında zarar gören işyerlerinin, sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

DEVA Partisi Elazığ Teşkilatı üyeleri Tarım Eylem Planı kapsamında oluşturdukları politikalarıyla ilgili, esnaflarla fikir alışverişinde bulundular.

 Gerçekleştirmiş oldukları ziyaret ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal tarım ürünlerinin hayati bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Kangal tarımın tarladan başlanıp, ürünün vatandaşın sofrasına ulaşana kadar geçen sürecin doğru politikalarla yönetilmesi gerektiği belirtti. 

İstenen verimin elde edilmesi ve akabinde bu ürünlerin insanların istifadesine sunulmasında, siyasi iradeye büyük görevler düştüğünü belirten Kangal, DEVA Partisi olarak tarımın her alanında detaylı bir çalışma planı yaptıklarını ve bunun kamuoyunun bilgisine sunulduğunu belirtti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.