Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Elektronik Araç ve Donanımlar Sulama Birliklerine Teslim Edildi

ELAZIĞ GÜNCEL

Sulama Tesisleri Mekânsal Bilgi Sisteminin (SUTEM) yaygın olarak kullanımını sağlamak maksadıyla Tarım ve Orman Bakanlığının himayesinde DSİ Genel Müdürlüğü vasıtasıyla temin edilen 7 adet Dizüstü Bilgisayar, 7 adet tarayıcı ve 27 adet tabletin teslim ve tesellümü, muayene, testleri ve kabulü DSİ 9. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılarak Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Sulama Birlik Başkanlarına teslim edildi.

Elazığ'da DSİ 9. Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda Bölge Müdürü Mahmut Dündar’ın başkanlığında düzenlenen tören ile söz konusu donanımlar protokol yapılarak teslim edildi.

Bu kapsamda, DSİ 9. Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren; Derme Sulama Birliğine; 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet tarayıcı, 6 adet tablet, Battalgazi Sulama Birliğine; 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet tarayıcı, 5 adet tablet, Akçadağ Sulama Birliğine 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet tarayıcı, 5 adet tablet, Sultansuyu Sulama Birliğine 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet tarayıcı, 5 adet tablet, Darende Gökpınar Sulama Birliğine; 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet tarayıcı, 2 adet tablet, Gayt Göynük Sulama Birliğine 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet tarayıcı, 3 adet tablet, Cip Sulama Birliğine 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet tarayıcı, 1 adet tablet teslim edildi. 

Söz konusu donanımlarla birlikte, sulama birliklerimiz tarafından sulama tesislerinin; işletme, bakım ve yönetim faaliyetlerinin izlenmesi, değerlendirilmesi ve raporlanmasını sağlayan verilerin daha sağlıklı bir şekilde Sulama Tesisleri Mekânsal 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.