Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

ELÂZIĞ BOĞAZİÇİ HAVACILIK LİSESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

ELAZIĞ GÜNCEL

Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine okul idaresi, yönetim kurulu, öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra öğrenci velileri de katılım gösterdi.

Tanrıverdi: “Doğru Hedefler Belirleyiniz”

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Boğaziçi Havacılık Lisesi Genel Müdürü M.Selçuk TANRIVERDİ “Sevgili gençler, herkesin bir hedefi olmalı. Hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız. Bu nedenle kendinize doğru hedefler belirleyiniz. Hedefe ulaşmada size yolunuzu, aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız gösterecektir. Önünüze belki bir sürü engel çıkacak, fakat asla yılmayacaksınız. Başarılı olmak adına dik duracak, engelleri bir bir aşacak başarılı, mutlu ve özlemini çektiğiniz güzel bir yaşam süreceksiniz. Sizleri 4 yıllık bir eğitimin sonunda bir üst eğitime veya iş hayatına uğurluyoruz. Biz sizleri çok sevdik ve hep seveceğiz. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Şimdiden gireceğiniz üniversite sınavında da hepinize başarılar dilerim.” diyerek, gençlerin yetişmelerinde katkıda bulunan öğretmenlere de teşekkür etti. 
Konuşmanın ardından okul birincilerine plaketleri takdim edildikten sonra Elazığ’ın ünlü ses sanatçılarından Tekin Bulut, şarkıları ve tüm coşkusuyla mezuniyet törenine renk kattı. Öğrenciler mezuniyet töreninde kep atıp mezuniyetin coşkusunu yaşadılar.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.