Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Erdoğan'dan Kritik Seçim Mesajı:

ELAZIĞ GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 2023 Haziran ayında yapılması planlanan seçimler için, "Belki mevsim şartlarına bağlı olarak tarihi güncelleyebiliriz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda seçimlerle ilgili kritik mesajlar verdi. Erdoğan seçim tarihlerine ilişkin 'tarihi güncelleyebiliriz' dedi.

SEÇİM TARİHİNİ ÖNE ÇEKEBİLİRİZ

Sizlerle birlikte tüm milletimizin büyük umutlar ve heyecanlarla girdiği 2023 yılı inşallah hayırlara vesile olacaktır. Kuruluşumuzun 21,5 yılını ve iktidarımızın 20 yılını geride bıraktığımız şu günlerde yeni bir imtihanın da eşiğindeyiz. Mevsim şartlarını dikkate alarak belki birazcık öne çekerek tarihini güncelleyeceğimiz 2023 seçimlerinin önemini en iyi sizler biliyorsunuz. Milletin kurduğu, iktidara getirdiği ve her mücadelesinde yanında yer aldığı bir siyasi teşekkül olarak tarif ettiğimiz AK Parti'nin bu imtihanı da başarıyla geçmesini sağlamak öncelikle bizlerin, buradaki heyetin sorumluluğundadır" dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.