Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Erol; “Seçim Kampanyamızı Başlatacağız”

ELAZIĞ GÜNCEL

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ziyaretleri kapsamından İyi Parti il teşkilatını ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede il başkanlığına seçilen Menlüt Or’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İyi Parti il teşkilatında ki ziyarette konuşan il başkanı Mevlüt Or CHP Elazığ milletvekili Gürsel Erol’un ziyaretlerinden onur duyduklarını ifade ederek,” Sayın vekilim gerçekken Elazığ’da Elazığlılar tarafından sevilen ve Elazığ’da kabul gören bir vekil. Bizlerde buna bir nebze vesile olduğumuz için çok mutluyuz.

Elazığ’ın sorunları ile ilgilenen, Elazığ’ın dertleri ile dertlenen, Elazığ halkı tarafından benimsenen bir vekil. Bizi ve millet ittifakını gururlandıran bir vekil.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

CHP Elazığ Milletvekili Güresl Erol’da konuşmasında ziyaretinin iki amacının olduğunu, bunlardan birinin geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda Meral Akşener’in tekrar iyi parti genel başkanı seçilmesi ve İl kongresinde Mevlüt Or’un İl Başkanı olması dolayısıyla tebriklerini iletmek olduğunu ifade ederek,” inşallah temennim bir dahaki buraya gelişimde iyi partinin de milletvekili ile yan yana gelmek, Ben İYİ Parti il teşkilatına her zaman minnettar olduğumu ve teşekkür ettiğimi ifade ediyorum. Elâzığ’ın sorunlarının birlikte gündeme getireceğiz.

ARTIK SEÇİM KAMPANYAMIZI BAŞLATACAĞIZ

Gürsel Erol il teşkilatında ki konuşmasında seçim kampanyasını başlatacaklarını belirterek,” Artık seçim kampanyası başlatacağız birlikte. Kapı kapı gezerek durumu anlatacağız, sorunlara çözüm üreteceğiz.

Bunu CHP den seçilmiş milletvekili olarak ben tek başıma yapmayacağım Millet ittifakı il başkanları olarak bu sürece dahi olacak yeni partilerin i başkanları olarak bu kentin sorunlarının gündeme getirilmesi ve çözümü noktasında hepimiz kader ortaklığı yapacağız. İnşallah bir dahaki gelişimizde buraya millet ittifakı milletvekilleri ile birlikte geleceğiz.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.