Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Festivalde Elazığ Belediyesi Standına Yoğun İlgi

ELAZIĞ GÜNCEL

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi, Ankara Millet Bahçesi’nde AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından gençlere yönelik olarak düzenlenen, "Tam Bana Göre Festival"ine katıldı.

CumhurbaşkanI Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği festivalde, Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi’nin açtığı stantta, gençlerle bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yapılan hizmetler ile ilgili ziyaretçileri bilgilendirdi.


Elazığ Belediyesi’nin Hizmetleri Gençlere Anlatıldı Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi standında, Elazığ Belediyesi’nin hizmetleri anlatıldı. Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi'nin kurulması, 8 GB internet kartı, Genç Yaşam Merkezi Projesi, Sosyalhane Projesi, Dijital Kütüphane, Semt Kütüphaneleri, Okumaevleri, Yeni Nesil Medya Atölyesi, STEM ve Robotik Kodlama Eğitim Faaliyetleri, TEKNOFEST 2021 yarışması için teknik ve mali destek çalışmaları, eğitim ve spor faaliyetleri ile gençlere yönelik düzenlenen Modifiyeli Araç Festivali gibi projeler ayrıntılı şekilde ziyaretçilere anlatıldı.
Standa gelen ziyaretçilere, tanıtıcı broşürler ve dergiler dağıtılıp, Elazığ’ın yöresel lezzetleri ikram edildi.
Elazığ Belediyesi'nin, gençlere yönelik hizmet ve projelerinin tanıtıldığı stantta Elazığ Belediyesi tarafından hediye edilen, 8 GB internet kartı ise ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

 “Genç Nüfusa Sahip Bir İl Olmamız Sorumluluklarımızı Artırıyor” Festivalde, Elazığ Belediyesi’nin geçlere yönelik yaptığı hizmetleri tanıtmaktan, gurur duyduklarını dile getiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Görev süremizin ilk gününden itibaren, bir yandan Elazığ’ın ihtiyaçlarını giderirken bir yandan da, genç belediye başkanı olarak, Elazığ’ın geleceğine yatırım yapacak projeleri hayata geçirdik.

Tüm bunları yaparken, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik yatırımlarımızı da, birer birer tamamlayarak hizmete sunduk.

Gençlerimize verdiğimiz değerin göstergesi olan hizmetlerimizi, festival alanındaki standımızda en iyi şekilde anlatacağız.” dedi.


Festivalde Neler Var?
Yerel yönetimler gençlik festivali olan; Tam Bana Göre Festivali altı gün sürecek.

Konserlerden, özel konferanslara, söyleşilerden imza etkinliklerine, atölyelerden, deneyim alanlarına kadar, gençlerin aradığı her şeyi katılımcılarına sunuluyor.
Anadolu'nun, dört bir yanından gelen lezzetleri deneyimleme, sosyalleşme, sertifikalı eğitimler, gelece değer katan etkinlikler, spor, e-learning eğitimlerine giriş imkanı sağlayan festival; sergi ve deneyim alanları, etnospor, sürpriz yazarlarla söyleşiler, sahaflar ve yayıncılar ile yerel yönetim stantlarına ev sahipliği yapıyor.





Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.