Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Gakgo, Başkent’te Kayıp! 2-0

ELAZIĞ GÜNCEL

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, 10 kişi tamamladığı maçta Başkent Gözgöz’e 2.Yarı’da yediği 2 gol ile mağlup oldu…

Sezona evinde Bergama Belediyespor mağlubiyetiyle başlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor mutlak galibiyet parolasıyla gittiği Ankara deplasmanından da eli boş döndü…

TFF 2. Lig 1. Grup’un 2. Haftası’nda Elazığspor deplasmanda Başkent Gözgözler Akademi FK ile karşılaştı. Pazar günü Polatlı İlçe Stadı’nda oynanan maça temsilcimiz; Okan, Murathan, Gökhan, Muhammed Düzgüner, Hasan, Cihan Canpolat, Salih, Ahmet Ertuğrul, Fırat, Yusuf Ensar ve İzzet onbiriyle çıktı.

Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçın ilk yarısında takımlar gol yollarında etkisiz kalınca devreye 0-0’lık eşitlikle girildi. İkinci yarı da kontrollü oyun sürerken Başkent ekibi 76’da dengeyi bozdu. Sarı-Kırmızılı takım Alper Önal’ın kaydettiği golle üstünlüğü yakaladı. Golden sonra Elazığspor beraberliği yakalamak için çabalasa da çabalar sonuç vermedi ve mücadelenin 90+3. Dakikasında kalecimiz Okan Aytekin direkt kırmızı kart gördü. 90+7. Dakikada Ankara ekibi Hejar’la bir gol daha buldu ve farkı 2’ye çıkardı. Kalan sürede başka gol olmadı ve mücadele Başkent Gözgözler Akademi FK’nın 2-0’lık üstünlüğü sona erdi. 2. hafta sonunda da galibiyet alamayan ve 0 puanda kalan temsilcimiz, 3. Hafta maçında Artvin Hopaspor’la karşı karşıya gelecek.

Elazığspor ikinci yarıda yıkıldı 2-0 Stat: Polatlı Hakemler: Ömer Şivka, Göker Erol, Hüseyin Sepetçioğlu Başkent Gözgözler Akademi FK: Barış, Yunus Emre, Halilcan, Berk, Hüseyin, Gökhan ( Beytullah Dk. 76), İ.Serdar ( Muhammed Enes Dk.88), Çağrı, Mehmet, Alper ( Hajer Dk. 88), Murat ( Muhammed Dk.56) Elazığspor: Okan, Hasan ( Ahmet Ormanoğlu Dk.87), Muhammed Düzgüner, Gökhan ( S.Enes DK59), Murathan, Cihan ( , A.Ertuğrul ( M.Umut Dk.73), Salih, Fırat ( Görkem DK. 73), Yusuf Ensar ( Cihan Arslan Dk 87), İzzet Gol: Alper ( DK.76) Hajer (DK. 90+7 ) Sarı Kart: Gökhan, Halilcan, Alper ( Başkent Gözgözler) Hasan, Fırat, Murathan, A.Ertuğrul ( Elazığspor) Kırmızı Kart: Okan ( Elazığspor)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.